Åk till Italien under stambytet i fastigheten

Vad är ett stambyte och hur påverkar det dig när det måste bli gjort? Ett stambyte är ett stort jobb som innebär att du byter ut alla rör och ledningar som transporterar vatten i huset.

Det är alltså ett rejält ingrepp eftersom rören ligger inne i husets väggar. Då går det inte att bo i huset så istället får du åka någon annanstans. Läs mer om stambyte på nätet om du vill lära dig mer.

Passa på att ta en solsemester

Stambytet blir den perfekta ursäkten för en resa till Italien. Frågan är bara var exakt du ska åka. Det beslutet beror lite på vad du vill göra på din semester. Om det är shopping som gäller ska du definitivt till Milano, men är det sol och hav och god mat så finns många bra val.

Välj södern

Vi kan tipsa om ett besök till den otippade regionen Apulien. Den är lite mindre känd bland italienska regioner men väl värd ett besök. Eftersom det finns mycket fiskeindustri där så är maten gudomligt god till exempel. Det finns också många sevärdheter att se som exempelvis de unika husen i Trullo. Dessutom gör de fantastiska viner i Apulien och det är aldrig fel när du besöker Italien.