I väntan på flygplatsen

Äntligen så är man på väg mot sitt livs semester och anländer till flygplatsen i god tid. Man hoppas att inget ska hända och att avgången till Italien är som den är planerad. Men, man kan aldrig vara riktigt säker. Ibland så kan det bli en lång väntan på flygplatsen innan man kommer iväg på sin drömsemester.

Få tiden att gå

Om det blir så att du får vänta extra länge inna  du får kliva ombord på planet så gäller det att få tiden att gå. Är det ett par timmar bort så kan du sätta dig vid något ställe där det är gratis WiFi och nyttja den resursen för att spela något online eller titta på film. Se bara till så att du snabbt kan ta dig till din utgång och borda planet om det skulle bli någon förändring. Några timmar kan man snabbt få att gå genom onlinespel eller annat som man kan använda sin mobiltelefon till.

Andra alternativ

Det finns gott om andra alternativ om du befinner dig på en större flygplats. Se till att få äta något gott då du garanterat kommer att bli hungrig framöver. Om ni är några stycken som reser tillsammans så kan ni hitta på någon typ av tävling där ni ska hitta olika saker på flygplatsen. Det kan vara den ovanligaste souveniren eller något annat som ska köpas. Håll koll på klockan bara så ni inte missar er flight. Alkohol är absolut inte något alternativ inte i några stora mängder. Detta kan göra att ni inte får flyga med om ni är för berusad.