Laga mer italiensk mat hemma

Vem älskar inte italiensk mat? Det italienska köket är känt över hela världen för sina goda rätter och otroliga smaker. I Italien är mat en betydelsefull del av livet och den lagas med stor kärlek och omsorg av noga utvalda råvaror. Prova att laga italiensk mat hemma och bjud vänner och familj på en upplevelse som de sent kommer att glömma.

Spännande rätter

Italiensk mat är inte bara klassikerna pasta och pizza, långt ifrån! Det finns en uppsjö av rätter med allt från risotto och foccacia, till läckra desserter såsom pannacotta och tiramisu. Testa att laga någon ny spännande rätt som till exempel polpette i rostad tomatsås med gnocci och parmesan – en lite lyxigare version av de traditionella köttbullarna.

Köksutrustning

För att lyckas i köket är bra köksutrustning en nödvändighet. En bra stekpanna och en skarp kniv är ett måste i varje kök. Dock kan man ibland behöva mer hjälp och då kan det vara bra att utrusta köket med extra utrustning som exempelvis en grönsakshackare. Att hacka grönsaker är ett tidskrävande arbete, men med en grönsakshackare kan du hacka dina grönsaker snabbt och smidigt. Dessutom får du fina och jämna bitar. Perfekt för dig som vill spara tid i köket!